AMİGURUMİ NİLOYA

 Bu kısmı özellikle yakın çektim  saç ayrımı yaptığımız da arka orta bira açık kalıyor orijinal çift kuyruk saçlarımızda da aynı olur ama ben yine de bu kısma görüldüğü gibi uzun iğne kullanarak bir kaç kez sargı yaptım ,amigurumi ören arkadaşlara bir not olsun :)

Diyarbakır'dan kucak dolusu sevgiler canlar:)
Çizgi film dünyasının yerli karakterlerinden  Niloya yı  örgü oyuncak olarak Duru için ördüm  .Karakteri kendimce doğaçladım  nette verilmiş açıklamalar da vardı ama  Tuğba ,anne çok küçük olmasın deyince kararlama yaptım.Ağız kısmını ilk yaptığımı (instagram da paylaşmıştım onu )  beğenmeyip söktüm  yeniden işledim .Bluzunu şişle örüp giydirdim onun dışında tamamen tığla sık iğne.
Durucuk çok sevdi Niloyasını  çizgi film başladığında saçının tek kuyruğundan  tutup getiriyor yanıma:)) .
Kuzucum biraz rahatsızlandı salgın var sanırım  kusma  az ishal gözetim amaçlı hastaneye yatırdılar yarın  öğlene eve dönecek , bugün keyfi yerine gelmişti biraz .Tüm hastalıklar miniklerden uzak olsun inş.
Yaklaşık 38 cm boyunda oldu Niloya ,elbisesinde ki çiçeklerin bir kısmını üstünde tığladım diğerlerini ayrıca motif olarak örüp diktim.
 Duru için bir şeyler daha hazırladım arada fırsat bulursam sizlerle paylaşacağım
Sağlıkla güzellikler için de olmanız dileğiyle sevgiler canlar.

Yorumlar

  1. Gülümseyen bir bebek görmek ne güzel :) Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ayrıntıyı seviyorum teşekkürler canım.

      Sil
  2. Niloya çok güzel, ismi de harika, Duru'ya çok geçmiş olsun, şifalar diliyorum, sevgilerimle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Müjdem kıyamam hemen soluyorlar çiçek gibi neyse az önce görüştüm daha iyiymiş Niloya adı kulağa hoş geliyor gerçekten sevgiler canım.

      Sil
  3. Çok güzel olmuş ellerine sağlık babaannesi...geçmiş olsun kuzuya sıcaklar da çok etkiliyor ...selamlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tülincim ,sanırım bu yüzden burası da çok fazla sıcak gerçekten

      Sil
  4. İştir kişinin aynası diye ne güzel söylemişler Haticem ❤ Niloya 'ya bakınca sevimli bir oyuncaktan öte, ilmek ilmek işlenmiş sevgiyi görmemiz de bundan.Geçmiş olsun minik Duru'muza.Senin gibi bir babaannesi olması ne büyük şans.Şansı hep açık olsun canimm...👼❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkürler Aytülcüm guzel dileklerin tüm evlatlar icin olsun sevgiler❤

      Sil
  5. Niloya çok güzel olmuş emeklerine sağlık. Duru'ya geçmiş olsun. Keşke küçük bedenleri bulmasa bu hastalıklar. En ufak ateş nasıl yıpratıyor onları...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canim❤ cok haklisin bir de huy degisikligi ekleniyor ins cabucak ramamen atar üzerinden

      Sil
  6. Geçmiş olsun Prenses'e. Niloya ben bile bayıldım arkadaşım. Ellerine sağlık. Altınoluk dan sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülincim iyi tatiller.teşekkürler arkadaşım❤🌺

      Sil
  7. Yaz aylarında en yaygın olan hastalık, geçmiş olsun minnoşa. Bol su önemli.
    Diyarbakır'a selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef hastahanede epeyce vardi hepdi çabucak iyilessin ins.sevgiler❤ canim benim

      Sil
  8. Çok sevimli bu yaa. Bizim ufaklık görmesin.:)

    YanıtlaSil
  9. Elinize sağlık, çok güzel olmuş :) 18 yaşındayım ama benim dahi isteyesim geldii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım benim ben 56 yaşında bir oyuncak tutkunuyum seninki gayet normal:))))))) içimizdeki çocuğun büyümesine izin vermiyoruz:)))) sevgilerimle

      Sil
  10. En zor kısmı herhalde saçları olmuştur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evetttt tek tek ekiyoruz onları:)))) sevgilerimle canım

      Sil
  11. ellerıne saglık ablacım cok guzel olmus ama sabır ısteyen bır ıs olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım,evet aynen dediğin gibi ama başlayınca bırakamıyorsun belki de sabrı öğrenmek isteyenler için iyi bir başlangıç:)))))
      Hayatım boyunca sevmediğim sık iğne tekniğinin bana lafımı yedireceğini de görmüş oldum:))) ama çok severek yapıyorum kolay örneklerden kızlar için denesene sen de canım. eminim çok güzel şeyler yaparsın

      Sil
  12. Kizima benzettim 😊. Durucuga geçmis olsun.

    YanıtlaSil
  13. Çok şirin olmuş, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  14. Aaaaa nasılda unutmuşum,oysa yorumda yapmışım ama artık yaşlanıyorum demekki...Niloyayı örmüşsin bile Duruya,nasılda güzel olmuş...Fiyatını bana yazarmısın yorum olarak,çok öpüyorum,kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Daha dur bakalım ne yaşlılığı o kadar unutkanlık gençler de bile var yoğunluktandır :)) ayrıca mesaj atarım canım sevgiler.

___________________________________________