FİYONKLU ŞAPKA VE BOYUNLUK TAKIM(Bere and COLLAR KNITTING)

 Bir deneme yapıp  taslaklarda hazırlamış olduğum  emeğimi açayım dedim.
Yine  şifon bantla süslenmiş bir şapka takımım   boyunluk ve şapkanın her ikisinde de kullandım şifonu ve fiyonk ortalarına birer düğme diktim. sahibinin  üzerinde de çok hoş durdu.
 yıldız örneğini şapkada tam örnek olarak kullandım  boyunlukta  aralarına düz ilmek almadan örneği örneğin üzerine getirecek şekilde çalıştım.
Daha önce  şifon  bantı kırmızı şapka  takımında kullanmıştım.BURADA
 diğer şapka ve bereler içinde blog içi aramaya şapkalar yazmanız yeterli

BLOGLARIMIZA YAZILAN  YAZIYI HAK ETMİYORUZ LÜTFEN BLOGLARIMIZA DOKUNMAYIN 

AFETin sayfasına bir uğrayın hobibox 
 birde burada imza kampanyası var   blginiz olsun BURADA

Yorumlar

  1. Şifon her iki parçayı da bambaşka yapmış. Çok yakışmış. Eline sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler canım sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ablacım çok şık olmuşlar ellerine sağlık. rengide süper. Ablam sen ctesi İGLO ya gelcen mi?

    YanıtlaSil
  4. harikaaa ewngi, örgüsü ve fiyonguna bayıldım. Çok modern görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. resimdeki sizin kediniz sanırım, benim rahmetli pamuğuma o kadar benziyo ki, bende böyle süslerdim, canım benim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. hatice ablacım çok beğendimm.emeğine sağlıkk

    YanıtlaSil
  7. rengi,modeli,örgüsü,Şifonla hareketlendirilmesi çok,çokk şıkk olmuş.. emeğine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  8. Canım, ellerine sağlık, model de renk te çok güzel. Tadımız tuzumuz kalmadı be örgü çantam, girebilirsek arkadaşları görüyoruz tesadüfen. Özgürlüğümüz elimizden alındı, umarım daha beterlerini görmeyiz, mücadeleye devam.

    YanıtlaSil
  9. Ellerine sağlık canımcım çok güzel olmuş,Ne güzel seni eskisi gibi görebilmek.Ama sinirlerim bozuluyo ne zaman eski halimize dönücezz:((Öpüyorum canımcım.

    YanıtlaSil
  10. şifonla yapılan fiyonk ve düğme bambaşka bir güzellik vermiş.canım ellerine sağlık ,zevkli bayansın şekerim sevgilerrrrr

    YanıtlaSil
  11. yine çok güzeller eline sağlık.uzun zamandır uğrayamadım işler yoğun olunca kusura bakmayın cumalarınız mübarek olsun bu arada.sevgiyle kalın izmirden aynur

    YanıtlaSil
  12. şifon inanılmaz hava vermiş

    YanıtlaSil
  13. Oi!
    ´´´´´´´´´´´´´("")
    ´´´´´´´´´´´&(";;")&
    ´´´´´´´´´´´´&);;(&
    ´´´´´´´´´´´&(;;;;)&
    `````````````)||(
    ´´´´´´´´´´´´\´=´/
    ´´´´´´´´´´´´´|!!|
    ´´´´´´´´´´´´´|!!|
    ´´´´´´´´´´´´´|!!|
    ´´´´´´´´´´´´´|!!| Os amigos são como as músicas
    ´´´´´´´´´´´´´|!!| que encantam nosso coração e
    ´´´´´´´´´´´´´|!!| deixam a vida mto mais feliz!!!
    ´´´´´´´´´´´´´|!!|
    ´´´´´´´´´´´´´|!!|
    ´´´´´´´´´´´´´|!!|"Amigo é coisa pra se
    ´´´´´´´´´´)~~)||(~~(guardar debaixo de 7
    ´´´´´´´¨´/´´´´||||´´´\chaves,assim falava
    ´´´´´´´´)´´´´´||||´´´´(a canção..."
    ´´´´´´´(/´´´´´||||´´´´\)
    ´´´´´´´´/´´/´´)´´(´´\´´\
    ´´´´´´´´\´´´´((!!))´´´´/
    ´´´´´´´´´\´´((*()*))´´/
    ´´´´´´´´´)´´´´(!!)´``(
    ´´´´´´´´´/´´´´~´```\
    ´´´´´´´´/´´´´||||||´```\
    ´´´´´´´/´´´´´||||||´´´´´\
    ´´´´´(\(´´´´´´´´ *´´´´´)/)
    ´´´´´´´´´´´********´´´´´
    ´´´´´´´\(´´´======´´´)/
    Tenha um bom FDS!

    YanıtlaSil
  14. ayy cok guzel olmus ya, wooowww!

    YanıtlaSil
  15. haticem buda coookkkk güzel olmuş ellerine sağlık cnm

    YanıtlaSil
  16. harika olmuş canım. ellerine saglık.
    sevgiler:))))

    YanıtlaSil
  17. sevgili Ece teşekkürler canım malesef canım katılamıyorum.

    Nadirecim canım teşekkürler.

    isoon hoşgeldiniz, evet canım ismi BADEM oğluşumun.
    teşekkürler.

    Özlemcim teşekkürler tatlım

    DaRmAn canım çok sağol teşekkürler.

    FADİŞ aynen öyle canım bu saatlerde az bir süre girebiliyorum iki akşamdır.

    Taze Kahve'm canım gündüz girip bakınca üzülüyorum o yazıyı görünce geceleri kısa bir süre açık oluyor ama fazla bir şey yapamıyorum.

    Serpilcim çok teşekkürler canım.

    sevgili aynur çok naziksin canım öpüyorum

    ada ve deniz, demi benimde çok hoşuma gitti giyincede çok şık görünüyor sahibine çok yakışmış:)))

    Bem-vindo meu amigo.
    muito belas palavras.
    Graças.

    All So Cute canımsın:))

    Necmiyecim sağol canım

    YanıtlaSil
  18. canlar kısa bir aralık girip sizlere burdan yazabildiğim için bile çokmutlu oldum.
    hiç konu filan açasım yok inanın,
    bir süre böyle olacak galiba benim girebildiğim anlarda da pek çok kişiye ulaşamıyorum:(((
    hepinize kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  19. çok kibar olmuş fransız bayaanları gibi:)ellerine sağlık iyiki paylaştın ,çok beğendim rengide harika uymuş..

    YanıtlaSil
  20. Waterlily,canımsın teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. bekdikli,halimecim senin yorum arada kaldı öpüyorum canım çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  22. ellerine sağlık hatice hanımcım çokk güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
  23. yurdagül çok teşekkür ederim canım öpüyorum

    YanıtlaSil
  24. Bana bu tarz yün vs kaşıntı yapıyor ama model şifon kombinasyonunu beğendim can ablam

    YanıtlaSil
  25. Eda'm teşekkürler canım öpüyorum

    YanıtlaSil
  26. Hatice hanım emeklerine saglık çok begendim